säsongspremiär och världscuppremiär (marathon)

Publicerat: 14 april, 2014 i Uncategorized

Frankrike är väldigt vackert, speciellt nu på våren med alla träd och blommor som har slagit ut. Vi bor i Severac de l’eglise som är en liten gullig by bara tre km från Laissac där UCI mtb marathon serie (maratos motsvarighet till världscup) gick igår. bild bild-2Starten gick kl 9,30. Jag var riktigt taggad och såg fram emot att tävla. Det var en tuff och snabb start som började med en lång backe på 200 h.m. De första två milen gick enormt segt, kändes som en evighet innan jag fick lagning. Jag och Angelica Edvardsson höll ihop de första tre milen men då jag försökte hänga med en fransyska tappade Angelica. Desto längre jag cyklade, desto starkare började jag känna mig både i bena och i flåset. Tyvärr tappade jag fransyskan rygg då jag kom fel vid ett tekniskt parti uppför. Såg hennes då och då men kom aldrig ikapp henne. Efter att ha cyklat i ca 4h och 9 min på den kuperade och relativt tekniska banan, kom jag i mål på en 7:e plats. Det var roligt att äntligen få tävla och extra kul att jag fick en bra placering med tanke på vad lite mtb som jag har tränat innan. Banbeskrivning Banprofil

IMG_2924 Idag vaknade jag upp till strålande solsken, tog en skön löpningsrunda innan frukost.  Snart ska jag och härliga cykloteket-gänget ut på en lugn cykeltur i strålande solsken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s