Keps cupen

Publicerat: 7 april, 2014 i Uncategorized

Den senaste tiden har varit en tung träningsperiod innehållande tuffa A3 intervallpass som sedan avslutades med två deltävlingar i keps cupen (träningstävlingar i Stockholmsregionen).

I lördags gick kepscupen i en skog någonstans mellan Tullinge och Tumba. Det var en rolig bana som var relativt flack med en hel del lagom lättåkta singeltracks. Det gick inte alls så bra som jag hade tänkte mig, blev spöad av Linn Tyllman och en annan tjej som var stark så jag var skapligt besviken efteråt (inte bara någon timme, utan hela eftermiddagen och kvällen).

Därför var jag rejält taggad på att köra snabbt och få revansch på söndagen i Ursvik (Sundbyberg) men självklart var då inte tjejerna med. Jag fick nöja mig med att tävla mot grabbarna och försöka komma före så många som möjligt. Den här gången kände jag mig mycket bättre och starkare så jag var betydligt nöjdare med min prestation än i lördags. Den här gången var stora delar av banan riktigt trixigt med klipphällar och hala rötter så det blev en bra teknikpass, dessutom innehöll den en längre uppförsbacke som man kunde trygga på i. Iaf hade jag tur och fick skjuts till och från tävlingen av Jonny och Jimmy Petrén. Jimmy stod över att tävla och filmade istället en hel del.

Hur som helst är nu min hårda träningsperiod slut för den här gången. Jag har nu en lugn träningsvecka framför mig innan jag på fredag drar iväg till Frankrike, för att ha träningsläger och tävla UCI MTB marathon serie i Laissac på Söndag. Ska bli superkul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s