Hemma

Publicerat: 1 april, 2014 i Uncategorized

Det var rätt länge sen senast, men nu har jag iaf fall varit hemma i Valbo och träffat kära familjen. Förutom att jag cyklade två pass i det fantastiska vädret, gjorde jag och familjen en mysig utflykt till Svartviksstugan på lördagen. Där grillade vi hamburgare och njöt av solskenet. Det blev säsongens första grillning så det kunde inte bli annat än supergott. 🙂

Innan jag åkte hem till Stockholm på söndagen, hann jag med en lugn cykeltur med Erik Hedblom och Stefan Persson. Det var lite lustigt för vi cyklade på grusvägar i Valbo som jag inte hade en aning om att de fanns, trots att jag har bott där i nästan hela mitt liv. Nu börjar jag fundera på om det finns fler vägar och stigar som jag kan upptäcka nästa gång jag åker hem.

En annan rolig händelse var att jag fick skriva autograf på en cykel! Det var svårt att skriva på en ram men Tyra var iaf nöjd så då blev jag också det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s