Brottningsmatch mot stormen.

Publicerat: 15 mars, 2014 i Uncategorized

Oj, vilken brottningsmatch det blev idag med stormen! Stundtals var det lite läskigt när jag kände hur vinden tog tag i cykeln och försökte få ner mig i diket men jag stretade emot och vann dessa kamper.

Idag blev det återigen ett tuff träningspass som innehöll blandade långa intervaller (2-6 min). Det blev faktiskt mitt första intervallpass utomhus för i år och man kan då fråga sig om jag inte kunde ha valt en bättre dag att cykla dessa? Men jag tycker om utmaningar och dessutom kan det vara sånt här väder på tävlingar. Trots att det var jobbigt, så var det också roligt och efteråt blir kroppen som ni kanske vet sådär härlig trött när den har fått tagit ut sig maximalt.

Nu har jag ätit en varm god mat och njutet av en välförtjänt efterrätt bestående av fryst banan med mandelsmör (rekommenderar det starkt). Ska plugga lite och eftersom jag inte fick nog av brottningsmatchen så ska jag senare sticka ut och köra rullskidor antingen med eller mot stormen.

kommentarer
 1. Steffe skriver:

  Såg inte alltför många cyklister ute i går, lite väl stormigt, fick för mig att jag mötte dig på rullskidor i VH förra veckan.

  • Emmy Thelberg skriver:

   Håller med om att det var få cyklister ute på vägarna igår men jag och två till cykelentusiaster trotsade iaf vädret och cyklade en långtur på fyra timmar.
   Det var säkert mig du såg 🙂 körde rullskidor i onsdags och på lördagen runt Västerhaninge och Tungelsta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s