”Lugna” veckan

Publicerat: 13 mars, 2014 i Uncategorized

Det har varit ovanligt lugnt i skolan den här veckan, det har varit mycket ledig tid, vilket har passat perfekt med mitt träningsschema. Ska träna minst 15 timmar och dessutom få med några A3 intervallpass under en veckas tid.

I förmiddags gjorde jag grymma och tunga iv där bena fick sig en rejält omgång. Sen blev jag otroligt trött men kände att jag behövde komma ut i friska luften. Gjorde därmed två flugor i en smäll och gick till en liten sjö i närheten av där jag bor och lade mig ner på en brygga för att vila i solen. Passade även på att bli polare med två trötta änder.

vila änder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s