Jag känner mig fri! :D

Publicerat: 9 mars, 2014 i Uncategorized

Det kryllade av dem! De fanns överallt!

Jag var inte ensam idag om att sticka ut i det härliga vårvädret och cykla på de torra vägarna. Det fanns cyklister så långt ökat kunde nå (okej nu överdrev jag lite, men det fanns iaf många). Jag cyklade tillsammans med min tränare en fin runda på drygt tre timmar runt Tungelsta, Segersäng, Sorundavägen, Västerhaninge, Vendelsö och hem till Handen.

Har nu tagit en välbehövlig tupplur för att ladda batterierna inför mitt andra träningspass som blir korta intervaller (15/15s ) på testcykeln.

Jag känner mig otroligt fri nu! Har haft fullt upp i skolan med 4 tentor på tre veckor så har verkligen stängt in mig i lägenheten och pluggat stenhårt under en lång period. Med Dannes hjälp (min tränare) har jag förstått att jag då måste dra ner på träningen, annars blir jag för stressad, vilket gör att bägaren rinner över och jag hade troligtvis blivit sjuk och trött. Nu är jag istället pigg och sugen på att träna hårt de kommande veckorna.  😀

kommentarer
  1. Steffe skriver:

    Låter som en bekant cykelrunda, men mina turer är nog något kortare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s