Nu är det extra viktigt med näring och vila.

Publicerat: 21 januari, 2014 i Uncategorized

Som man brukar säga; ”man ska inte säga hej förrän man är över bäcken”, eller ”peppar peppar ta i trä”.

Jag har klarat mig från förkylningar ett bra tag nu och blivit lite övermodig vad gäller bakterier så jag slapp inte undan.  Som ni kanske förstår har jag tyvärr drabbats av en rejäl förkylning. Näsan har helt täppts igen, ögonen är glansiga, rösten börjar som smått att försvinna och jag känner mig matt och tycker mycket synd om mig.

Försöker dock vara positiv och lyxar till tillvaron med extra god mat och mer sömn. Förhoppningsvis är jag snart frisk och kan sätta igång med träningen igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s