En tidig start på dagen

Publicerat: 8 januari, 2014 i Uncategorized

Nu är julledigheten tyvärr slut. I morse när klockan ringde och jag inte alls kände mig utvilad men ändå var tvungen att gå upp för att hinna till skolan, var ett tydlig och jobbigt bevis på det. Turligt nog var det en kort skoldag så när jag kom hem, hann jag ta en välbehövlig powernap innan löprundan och styrketräningen.

Imorgon är jag faktiskt ledig så då blir det en skön cykellångtur under förmiddagen och ett tuff intervallpass på testcykel senare på dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s