Inget vidare med trainer.

Publicerat: 21 december, 2013 i Uncategorized

Mina ben är så trötta!

Jag körde intervaller på trainern i fm, vilket inte var något vidare. Vi har ingen testcykel hemma i Valbo så jag var tvungen att cykla på trainer, vilket jag inte alls är förtjust i. Idag var det extra tungt. Trots den lättaste växeln gick det knappt att trampa, hjulet rullade väldigt trögt och hackigt. När jag väl var klar med mina A3 intervaller (pulszon 165-175 bpm), var jag riktig bitter, för jag var slut i bena och eftersom cykeln gick så tungt så fick jag aldrig upp pulsen. Träningen kändes helt enkelt onödig.

Sen visade det sig att bromsklossarna hade legat emot hela tiden  så då satte jag mig på cykeln igen och körde fler intervaller. Blev en betydligt skillnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s