Ökad träningsmängd

Publicerat: 6 december, 2013 i Uncategorized

De senaste två veckorna har varit lite hektiskt i skolan med tentor och så men nu är denna period äntligen över och det är så skönt! Nu har jag istället tid för annat och självklart tid för mer träning, vilket passar mitt träningschema perfekt.

Idag och nio dagar framåt ska jag öka mängden träning. Varje dag blir det minst 2,5 timmars konditionsträning och utöver detta blir det styrketräning 3 dagar i veckan.

Därför stack jag idag ut på en cykelrunda i snöstormen. Det var tur att det var snö ute, för det blev snabbt mörkt och mitt lyse var inte det bästa. Men det blev som ett litet äventyr/utmaning att inte åka ner i diket eller cykla ner i stora hål som fanns på en liten asfaltsväg mitt ute i skogen. Jag har längtat till vintern, tycker verkligen om snö, det blir så vackert ute med alla snötäckta träd och så kan man vara ute och träna balansen på cykel eller åka längdskidor.

Angående snö och längdskidor, var jag förra helgen i Idre på träningsläger. Förutom att själv träna så hade jag hand om teknikträning för drygt 15 st vuxna från min skidklubb (VAIF skidor).  Det gick bra, blev riktigt uppskattat och det är roligt när man så tydligt kan se att de gör framsteg i skidåkningen. Vi var sammanlagt med barn och vuxna ett trevligt gäng på 55 personer. Vi hade det jättebra där, fick god helpension så man blev förstås lite bortskämd.

IMG_0094[1]IMG_0100[1]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s