Tävlingssugen

Publicerat: 16 november, 2013 i Uncategorized

Jag var idag och tittade på Cykelcross SM i Norra Djurgården. När jag väl hittade till tävlingsområdet (vilket inte var det lättaste) så blev jag riktig paff av all publik, det var massor av folk. Det kändes lite konstigt att stå på sidan av och heja. Det var en härlig positiv stämning där, vilket jag får en kick av, så jag blev grymt sugen på att tävla. Jag älskar att tävla, speciellt när det går bra men då måste man även vara förberedd, vilket jag inte var. Min fokus ligger istället på uppbyggnadsträning.

Hur som helst var det roligt att träffa alla härliga cykelmänniskor och speciellt roligt var det att Emma från min klubb vann men även att det gick bra för Angelica.

Imorgon får jag tillfälle att träffa ännu fler cykeltokar 😉 på cykelmässan. 🙂 See you there!

kommentarer
 1. Leif Larsson skriver:

  Tack Emmy för det trevliga pratet på mässan ,fick ju lite ny energi nu trots höstmörker å sånt . Får nog bli en 29tums bike,vill ju gärna ligga först på väg till bageriet :)Lycka till med alla dina mål
  du hade ju några !
  Jag ska kolla på listorna hädanefter
  Leffe

  • Emmy Thelberg skriver:

   Tack detsamma, var en riktig trevlig pratstund! Vad roligt att du fick mer motivation, det är viktigt.😊 du gör rätt i som satsar på 29″. Lycka till på vägarna till bageriet och ta det försiktigt med bilarna!
   /Emmy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s