Mtb med trevligt sällskap

Publicerat: 17 september, 2013 i Uncategorized

Det blev en hel del skoj på hoj i helgen. På lördagen cyklade jag Sörmlandsleden från Handen till Björkhagen och lite i Hellas tillsammans med Maria Sedemark och Fredrik Sträng. Det visade sig att denna sträcka innehöll en hel del rötter, stenar och tekniskt svåra partier som man var tvungen att trycka på för att klara. Stundtals fick jag nästa maxpuls men jag har ju varit förkyld så det kanske inte vara så konstigt. Hade det iaf jätteroligt men var efteråt rejält slut.

På söndagen blev det en långtur med mountainbiken igen. Cyklade den här gången med Oliver, Annika, Jonny och några fler. Vi var ute i drygt 3,5 timmar på stigar i Nackareservatet och Tyresta. Det är så roligt med nya stigar och att ha sällskap ute i skogen.

Nu regnar det ute så det är verkligen en perfekt dag att vila från träning. Tänkte passa på att läsa lite om karies, ta det lugnt, baka en kladdkaka (perfekt efter att man har läst sockrets inverkan på tandvävnaden ;))och ta det lite mer lugnt.

kommentarer
 1. oliver skriver:

  Hej Champ!
  Turen var rolig eller hur!?
  Det är jätte viktigt med sällskap ju!
  Men hur blir det med H.Hill?
  Ska vi ses där? Vill du kanske t.om åka dit med mig?
  Hör av dig!
  Kraaaam….
  /oliver

  • Emmy Thelberg skriver:

   Tjena vännen! Turen var skoj, vi får göra om det! Det visade sig att jag var anmäld till hammarbyhill så det blir tävling för mig också på lör 🙂 Skulle vara supersnällt om jag fick åka med dig! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s