orienteringsintervaller

Publicerat: 3 september, 2013 i Uncategorized

Alltså shit vad orienterare är starka!

Jag blev inbjuden att vara med och spring intervaller i skogen med Haninge SOK. Jag har tidigare (typ för 8 år sedan) tävlat på löpning men det är så himla stor skillnad med terränglöpning och löpning mitt i skogen. Hade full hå att hänga med dessa duktiga orienterare. Det är tur att de ibland saktade ner för att läsa på kartan, annars skulle jag med största sannolikhet komma vilse i Hanigeskogarna.

Det blev iaf 5 st tuffa intervaller (ca 5 min) där jag nästan maxade hela tiden.

Imorgon blir det cykel på fm och gym efter skolan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s