Cykelmek

Publicerat: 21 augusti, 2013 i Uncategorized

Nu är cykeln fixat! Fick igår hjälp av Stefan Persson som både är en jätteduktig cyklist och en kanonbra mekaniker. Vevlagret var tvungen att bytas ut, eftersom den var felmonterat (men OBS att det inte var Pedalogerna som felmonterade vevlagret i fredags, för då skulle det här aldrig ha hänt). Så nu rullar cykeln bra och det går betydligt lättare att trampa. 🙂 Självklart ville jag sen ut i skogen och testa min ”nya” cykel och vad passade då inte bättre än att köra Gästrikecupen.

Gästrikecupen består av träningstävlingar som går runt omkring i Gästrikland och igår fanns en sådan tävling på Skidstavallen i Gävle.

Det var riktigt roligt att träffa alla glada cyklister och cykla på den ganska tekniskt (stenigt) svåra tävlingsvarvet. Jag hann åka två av tre varv innan jag fick pyspunka på bakdäcket. Det visade sig vara en repa på sidan av den. Nu ska jag byta till ett nytt däck inför långlopps SM som går i helgen.

Sen måste jag bara göra lite reklam för Järvsö Bergscykel Park. Ni som inte ha åkt downhill, ni måste bara åka dit och hyra en cykel och köra alla de fina och roliga leder som finns där på berget. Jag hade iaf det jätteroligt med Angelica och Erika Edvardsson när vi var där. Dessutom så fick vi perfekt teknikträning på köpet.

downhill2downhill3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s