Jobbigt idag på CykelVasan.

Publicerat: 17 augusti, 2013 i Uncategorized

Jag var riktig taggad och såg med spänn förväntan fram emot racet idag. Tyvärr gick det inte så bra, jag bröt.

Det kändes tungt redan vid uppvärmningen men det ignorerade jag, för ibland kan det kännas helt annorlunda när man tävlar.

Men det kom att kännas tungt hela tiden. Jag låg runt sjunde plats, fick pyspunka men då hade jag nästan redan bestämt mig för att gå av banan. Jag var rädd för att jag hade bakterier i kroppen, för jag hade tidigare i v känt mig lite krasslig.

Det visade sig senare att vevlagret på cykeln gick riktigt tungt, vilket var konstigt eftersom jag igår lämnade in cykeln för att byta till ett nytt i.o.m. att det gamla var slitet. Jag har lärt mig en viktig läxa, nämligen att göra en grundlig genomgång av cykeln i god tid före en tävling. Vill absolut inte göra om samma misstag!

Nu längtar jag till morgondagen. Ska åka till Järvsö och möta upp Angelica Edvardsson och hennes syster Erika. Där ska vi hyra Downhillcyklar och ha det skoj i Järvsö Bergscykel park. 😀

kommentarer
  1. Emmy Thelberg skriver:

    Det har du rätt i 😉 Jag är inte sjuk men tack ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s