Gult och blått på CykelVasan.

Publicerat: 15 augusti, 2013 i Uncategorized

Den här veckan har gått riktigt snabbt, vet knappt vad tiden har tagit vägen. Snart är det dessutom dags för CykelVasan.

Vi åker till Sälen imorgon eftermiddag och sover över på Lindvallen, så det kommer att vara nära och bra inför den tidiga starten på lördagsmorgonen (kl 9.00). Kanske så hinner jag cykla startbacken en gång på fredagen. Skulle jag inte hinna så är inte det hela världen, för jag har ju åkt Cykelvasan några år nu och vet vad som väntar mig. Dock kan det vara bra att fräscha upp minnet lite.

DSCN2460Som ni kanske vet så brukar jag tävla med mina röda Härnösandskläder men på lördag får ni hålla utsikt efter en ljushårig tjej med gul-blåa cykelkläder. Jag kommer nämligen att köra med landslagsdräkten, vilket ska bli skoj.

 

Tidigare idag var jag och mamma och hälsade på mormor och morfar. Passade då på att få lite träning i deras lilla blåbärsskog.

20130815_164324 20130815_164356 20130815_164422 20130815_170930

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s