Deltaga och ha det roligt.

Publicerat: 11 augusti, 2013 i Uncategorized

Hade det roligt idag på Finnmarksturen. Jag hade en skön inställning innan start och tog inte allt på blodig allvar. Målsättningen var att ha skoj och deltaga vilket jag gjorde med råge.

Det var en lugn masterstart som släpptes vid början av första långa backen. Jag kände mig stark och drog uppför men tog lite slut på toppen och då kom Ann Berglund med världens fart. Jag kom inte in på rulle och kom sen aldrig ikapp henne. Höll ungefär samma avstånd till Ann under större delen av loppen. När det var drygt en mil kvar, fick jag höra att hon såg trött ut och eftersom jag kände mig stark så tog jag in på henne och var bara en minut och två sekunder efter i mål.

Jag är nöjd över hur jag tänkte under loppet, försökte hela tiden ha bra inställning, dvs tänka positivt. När det gick lite tyngre så tänkte jag på hur jag skulle sitta på cykeln och vart kraften skulle gå under varje tramptag. Dessutom så tänkte jag ofta att alla andra hade det minst lika jobbigt.

En annan sak som jag är nöjd med är att jag inte kollade bakåt för att se om jag hade någon konkurrent i närheten. Istället var fokusen framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s