Hitta rätt balans.

Publicerat: 10 augusti, 2013 i Uncategorized

Jag tror inte att jag är ensam om att bli less på sin idrott. Speciellt när all fokus är på träning och tävling och man tar sig inte tid att göra något annat som att tex umgås med kompisar. De senaste veckorna har jag lärt mig hur viktigt det är att ha balans med träning och fritid.

Jag har också kommit fram till att jag behöver ha en viloperiod på kanske två veckor från cykel under sommaren. Detta för att fortsätta vara taggad och motiverad att ta i under hela säsongen.

De senaste veckorna har jag pga  tappad motivation nästan inte cyklat över huvud taget. Däremot har jag kört mer allsidigt, dvs vart på myr och sprungit intervaller, åkt rullskidor och gjort stavgång uppför backar. Nu börjar mtb kännas mer roligt igen. Ska därför köra Finnmarksturen imorgon. Det ska bli spännande att se hur jag reagerar på tävlingen, förhoppningsvis känner jag mig stark.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s