Mitsubishi MTB Challenge

Publicerat: 1 augusti, 2013 i Uncategorized

Tänkte bara säga att jag nu har fått bekräftat att jag även i år har tagit hem totalsegern på Mitsubishi MTB Challenge. Är så nöjd! 😀

Jag har tre delsegrar, två andra platser och eftersom man får räkna bort tre tävlingar i cupen så behöver jag inte cykla de två sista deltävlingarna för att vinna totalt. I och med totalsegern så har jag klarat en av mina målsättningar med säsongen 2013! Alltid roligt att man når fram till ett mål som man har inför en säsong. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s