SM xco

Publicerat: 21 juli, 2013 i Uncategorized

Det blev tårta idag också!

Vi har som tradition i klubben att fira SM-medaljer med tårta. Idag vann Erik Gunnarsson överlägset i H15-16 såvi hade verkligen rätt att fira stort med glasstårtor. Dessutom fick Härnösand en bronsmedalj i lagtävlingen i klass H13-14.

Det är jobbigare än vad man kan tro att ”stå” på sidan om och heja. Det blev löparintervaller fram och tillbaka för att hinna se på cyklisterna så många gånger som möjligt.

Jag har även hunnit med att cykla två timmar racer med pappa, Nysa och Peder innan jag sen tog mtb-hojen och började checka av morgondagens bana.

Jag är lite revangesugen efter gårdagens misslyckade lopp. Jag var tvungen att bryta efter att bara ha kört 1,5 varv av sex. Det fanns en teknisk stenparti/dropp som jag fick helt fel linje på. Jag blev osäker och kraschade tyvärr på en sten. Framhjulet blev helt krokig och kunde därför inte fullfölja tävlingen. Det går inte att förklara hur bitter och besviken jag var. Jag låg på en tredje plats, kände mig superstark och var nästan påväg att ta ikapp Snihs. Men det här hör till cykelsporten. Det är bara att bryta ihop och komma upp igen!

kommentarer
  1. Roblesprint skriver:

    Tråkigt med kraschen, men du kommer tillbaka! Det är som du säger ”bara att bryta ihop och komma igen”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s