En rastlös vila

Publicerat: 16 juli, 2013 i Uncategorized

Oj vad jag känner mig rastlös! Det var 12 dagar sedan som jag senast vilade så egentligen är det ganska skönt.  Förra veckan var tuff. Jag hade långa arbetsdagar på jobbet så jag var rätt sliten när jag kom hem. Dessutom  var det en hård träningsvecka med långa och jobbiga men effektiva och härliga intervaller. Trots detta så är jag ändå sugen på att sticka ut och träna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s