Nöjd med andra plats

Publicerat: 7 juli, 2013 i Uncategorized

Jag är riktig nöjd med min andra plats idag på Mörksuggejakten, speciellt med tanke på hur min vecka har varit.

Blev snabbt andfådd idag på uppvärmningen så jag var lite orolig hur det skulle gå på tävlingen. Benen kändes dock förvånansvärt pigg under banan och jag höll min plan att ta det lite lugnare uppför första backen (Vidablick) så att jag skulle ha krafter kvar till senare.

Mörksuggejakten_2013 007Täten uppför Vidblick

Kom tillslut ikapp Jennie som ledde men tappade igen på henne då cyklisten framför mig fick strul vid en kurva. Kom sen ikapp henne igen men då hände samma sak. Så idag lärde jag mig en läxa att inte ha någon cyklist mellan mig och tjejen framför. Hur som helst påverkade inte detta resultatet, för mina krafter sinade den sista milen och jag kom tillslut efter med drygt 3 minuter.

Mörksuggejakten_2013 204

Men jag är glad för min andra plats och det känns som att jag är tillbaks på rätt väg.

Det var även fler Härnösandare med och körde idag, bla Axel Lind (7:a), Markus Strömstedt och Niklas Sjölund (3:a i H-junior). Alltid lika roligt att träffa dem!

Mörksuggejakten_2013 065 Mörksuggejakten_2013 074 Mörksuggejakten_2013 159

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s