Bättringsvägen

Publicerat: 4 juli, 2013 i Uncategorized

Börjar som smått känna mig bättre. Har inte längre feber men näsan är istället helt igenbommad och rösten ja den ska vi knappast prata om. Men som sagt jag är friskare nu och igår ja då kunde jag inte låta bli att träna så stack då till gymmet och körde styrka. Det kändes himla bra att röra på sig lite.

Började igår även min första dag på sommarjobbet. Jag ska arbeta 3v i en folktandsvårdsklinik här i Valbo. Tänkte cykla mtb idag när jag kom hem men kände att det var bättre att vila och köra det imorgon istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s