VM imorgon

Publicerat: 28 juni, 2013 i Uncategorized

Vi har nu varit här i Aschau i 3 dagar. Det är verkligen en idyllisk by mitt i vackra alperna.

Sitter nu med mina landslagskamrater inomhus för att slippa regnet samt att komma åt Wifi 🙂

2013-06-28 17.36.18

I morgon kommer äntligen starten att gå och jag ser verkligen fram emot det, ska bli himla roligt! Men idag blir det laddning för att orka den tuffa banan. Jag har hört att den här maraton-VM har den tuffaste banan någonsin och det kan jag verkligen förstå. Det råder ingen brist på höjdmeter hehe.

Tidigare idag var jag och cyklade lite på den ”sista” backen på morgondagens bana. Jag tog det riktigt lugnt, körde på den lättaste växeln i 35 minuter innan jag vände och åkte tillbaks till hotellet.

2013-06-28 11.03.13

Igår blev det däremot en lägre tur på cykeln. Jag och Jennie cyklade den första loopen av tre. Efter att ha cyklat genom Kirchberg så började en rejäl klättring på 75 min som avslutades med en 20 % lutning några hundra meter innan man nådde toppen. Som sagt; man kan inte klaga på att det är för lite höjdmeter. 🙂

Frauen-Hoehenprofile-WM(1)

00-2IMG-20130628-WA0004-10-1IMG-20130628-WA0008

Träningen avslutades med att åka linbana uppför Ehrebachhöhe, ett berg på nästan på 1800 möh och sen cyklade vi nerför den. Denna utförslöpa var riktig teknisk för att vara långlopp. Hade det varit för två år sedan så skulle jag ha varit tvungen att gå nerför men nu är det andra tider! 🙂

IMG-20130628-WA0007

 

kommentarer
  1. oliver skriver:

    Fint ni har där! Kör så det ryker! Heja heja!

  2. George skriver:

    Heja Emmy! Håller tummarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s