En rolig tävling i närheten

Publicerat: 4 juni, 2013 i Uncategorized

För några timmar sedan var jag med och cyklade en rolig mtb tävling här i Handen. Man kan säga att det vara nära och bra, bara tre min cykelavstånd till Rudan som var själva tävlingsområdet.

Hade förväntat mig en liten träningstävling men arrangemanget som Bang hade ordnat var i klass men Cykelvasan fast i miniatyr.

BangHär står Bang och delar ut medaljer till alla duktiga deltagare som har kommit i mål.

Det var cirka 20 st mycket trevliga cyklister som deltog. Tror att de flesta var från Ghettorider (en klubb som Bang har startat). Hur som helst så körde vi 1+4 varv på en bana som först var ca 2,5 km men sen tror jag att de sa att varvet var dryg 4 km (vilket lät mer sannolikt :)). Den var riktigt teknisk så förutom en bra pulshöjare så blev det en super teknikträning.

Jag hade tunga ben så det var jobbigt idag. Hade inte en chans att hänga med Henrik som vann överlägset. Jag kom tvåa och hade sällskap av Oliver under nästan hela banan. Riktigt kul att se Oliver åka i.o.m. att han har gjort en enorm utveckling från första gången jag träffade honom för snart ett år sedan. Det är faktiskt tack vare Oliver som jag kom i kontakt med Ghettorider och har fått träffat många nya trevliga cyklister som håller till i Haninge.

Oliver, Henrik och jagTill vänster: Oliver, Henrik och jag.

kommentarer
  1. oliver skriver:

    Superfin kväll, verkligen trevligt! Hade lite trötta ben jag med efter Falun, men tack för dina värmande tal om mig o Ghettoridres 😉

  2. oliver skriver:

    Juste, lycka till på Lida! Syns där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s