Andra segern av två möjliga

Publicerat: 3 juni, 2013 i Uncategorized

Passade på att gymma idag innan skolan började. Det har ofta blivit så att jag tränar styrketräning dagen efter ett långlopp, vilket verkar fungera bra.

Igår vann jag den nya Långa Lugnet med tiden 2:32:50. 🙂 Jag var lite mer nervös en vad jag brukar vara före en tävling. Jag får skylla detta på Jennie Stenerhag. 😉 Igår var första gången i år som jag tävlade mot henne och premiärer är jämt lite extra nervigt. Förra året var hon riktigt vass så jag var beredd på ett tufft motstånd.

Det gick som sagt jättebra, hade lätta ben. Tog ledningen från start och drygade ut hela tiden och vann tillslut med 3 min och 39 s före Jennie. I herr-klassen vann Matthias Wengelin före Darvell och Nilsson.

vår prisutdelning

 

killarnas prisutdelning

Långa Lugnet som bestod av tre loopar var grymt roligt att köra och passade mig utmärkt. Banan var en av de mest kuperade av cupens banor och innehöll flera roliga singeltracks, varav två var handbyggda.

Fick höra dagen före tävlingen att banan (speciellt loop 2) innehöll flera ganska svåra tekniska partier. Jag hade då byggt upp bilder i mitt huvud att det skulle vara klipphällar med branter och dropp men när jag tränade en bit av banan dagen innan så märkte jag att jag verkligen hade gissat fel. Jag tycker faktiskt att det inte fanns så många svåra partier men det kanske kan bero på att jag har blivit bättre på tekniken. 🙂 Däremot skulle vissa delar av banan vara svårt för glada motionärer som inte har cyklat så mycket i skogen. Det fanns vissa stigar med stenar och rötter som gjorde det lite stökigt och om det hade regnat så kunde det ha blivit halt.

singeltrack

kommentarer
  1. oliver skriver:

    Vad ska man säga? Stort Grattis så klart 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s