Vårruset

Publicerat: 28 maj, 2013 i Uncategorized

Jag har haft en välbehövlig vilodag idag. Egentligen borde jag känna mig mer sliten än vad jag gör med tanke på att den tuffa helgen och Vårrusset igår men troligtvis är jag påväg att komma i form.

Jag hade tänkt ta det lugnt på vårruset så stod därför i andra startledet, dvs fem min bakom de som satsade på att komma under 20 min. Kände mig riktigt duktig som avstod från att springa i det första ledet. När jag väl fick starta var det en riktigt korvstockning och det taggade till mig att öka farten och springa om så många som möjligt. Efter ett litet tag kom jag ikapp tjejer från det första ledet, så det var bara att börja springa slalom mellan alla dessa tjejer. Kom tillslut i mål på tiden 20 min och 50 s. Det hade varit roligt att komma under 20 min men jag gjorde det bra som avstod ifrån att maxa.

Nästa tävling för mig blir Långa lugnet som går på sön men fram till dess blir det tentaplugg och träning. Imorgon ska jag springa till gymmet för att köra lite styrka.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s