Borlängetour nästa!

Publicerat: 24 maj, 2013 i Uncategorized

Nu ska jag och pappa åka till Borlänge för att jag ska köra några race under helgen.

Var för några dagar sedan besviken då jag trodde att jag att det skulle vara omöjligt att hinna köra Borlängetour, eftersom jag hade tenta på fredagen (dvs nu i fm) och första start skulle gå kl 15. Men sen vi fick vi veta att första start för oss damer ska gå kl 16,20 idag så nu hinner jag! 🙂 Det ska bli jätteroligt att köra crosscountry som är kortare distans än vad jag annars brukar köra. Nu måste jag dra för att hinna! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s