Tuff skolvecka som avslutas med en hård träningshelg.

Publicerat: 18 maj, 2013 i Uncategorized

Är äntligen klar med vårstädningen, så nu luktar det Ajax i hela lägenheten. Fönstren, golven mm är skinande rent. Är riktigt nöjd! Har haft en tuff skolvecka så då brukar lägenheten komma i sista hand.

Angående skola så fick jag igår reda på att jag klarade en tenta som jag trodde att jag skulle kuggas i men det visade sig att jag hade flera poäng över. 🙂 Blev så där jublande glad som man kan bli efter att man vunnit en stor tävling.

Eftersom det har varit mycket i skolan så har jag inte heller kunnat träna den mängd som jag har velat. Därför passar det bra för mig att denna helg är tävlingsfri så att jag kan köra extra hårt med cyklingen.

Igår försökte jag cykla till Hammarbybacken (en slalombacke) för att köra några tuffa backintervaller. Det var lättare sagt än gjort. Jag började virra omkring i Farsta och Sköndal och hann fråga x antal personer om vägen innan jag fann en schysst cyklist som skulle åt det hållet. Jag har nog aldrig blivit så glad över att se en backe som jag blev då jag hade Hammarbybacken framför mig.

2013-05-17 19.22.04

Sen blev det 6 st långa intervaller uppför denna fantastiska backe. Tog ca 3 min 45 s att cykla varje intervall. Konstigt nog fick jag inte upp pulsen trots att jag tyckte att jag tog i men jag hade säker mer krafter att ge eftersom att jag snabbt blev pigg efteråt. Förutom backträning så fick jag även perfekt teknikträning i och med att det fanns downhill-stig som jag cyklade då jag skulle ner och köra nästa intervall.

2013-05-17 20.13.40

När jag tillslut var klar med träningen började det bli skymning och då kändes det inte som en bra ide att försöka cykla hem när jag knappt hittade till Hammarby. Valde istället att ta pendeln tillbaks.

2013-05-17 20.13.01

Fick gå och lägga mig nästan på engång när jag kom hem, eftersom jag skulle gå upp grymt tidigt idag för att träna ett lugnt långpass på racer med Bang, Rickard, Håkan och Tomas.

Det visade sig inte bli ett särskilt lugn träning. De andra var starka och körde på bra och själv hade jag riktigt tunga ben. Men det är egentligen sån här träning som jag behöver, då det är svårt för mig själv att få upp en sådan bra fart.

2013-05-18

Snart, dvs när semifinalen på hockey är slut och Sverige förhoppningsvis har vunnit mot Finland, så ska jag sticka ut och springa samt köra lite styrka.

kommentarer
  1. Lingon skriver:

    Tack för sällskapet på dagens runda, och lycka till under resten av säsongen!

  2. Lingon skriver:

    Självklart är det ok. Du drog bra där i motvinden ner mot Årsta havsbad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s