födelsedag

Publicerat: 16 april, 2013 i Uncategorized

Shit vad tiden går fort, kan knappt förstå att jag nu är 23 år gammal.

Var trött idag när jag vaknade, hade så svårt att sova. Kanske berodde det på fullmånen eller att jag skulle ha redovisning idag. Stack ändå ut på en lugn löparrunda före frukost för att väcka bena till liv. Min lyxiga födelsedagsfrukost bestående av äppelbitar, banan och youghurt tillsammans med hemgjord müsli blev dessutom extra god efter att jag har varit ute i friska luften.

När jag väl kom till skolan så fick jag många kramar och gratulationer av mina kära klasskamrater. Dessutom så hade min snälla kompis Eva bakat superduper goda kakor (Choclate chipcookies) till min ära. Så himla sött av henne!

Men  hur gick det nu med redovisningen? Redovisningen om placeboeffekten, visade gå betydligt bättre än vad jag trodde och vi fick t.o.m. mycket beröm av vår lärare, vilket var roligt. 🙂

Hade tänkt köra ett intervallpass när jag kom hem men skjuter upp det tills imorgon. Det finns så stor risk att bli förkyld när man inte har fått tillräckligt med sömn. Blir nu dags för mig att äta en god födelsedagsmiddag medan en lugn pluggkväll väntas.

kommentarer
  1. oliver skriver:

    STORT GRATTIS!!! gamling… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s