Ett cykelläger att drömma tillbaks till!

Publicerat: 9 april, 2013 i Uncategorized

Gud vad jag längtar tillbaks till värmen, bergen och alla cykelturer!

Fick en smärre chock av kylan här i Sverige. Kom igår hem med familjen efter en härlig veckas cykelläger i Gran Canaria.

Det var helt underbart där och det märktes tydligt att man blev starkare varje dag både uppför och utför. Tillslut började jag känna mig som en bergsget i uppförsbackar och en superduper-snabb cyklist utför. Genom att vinkla/luta kroppen och ta kurvorna rätt (dvs ta ut kurvan och sen tvära in) kunde man få med sig den snabba farten även i serpentin kurvorna.

2013-04-04 13.14.55

Det blev mestadels långa pass på 4-6 h, men eftersom Gran Canaria bara består utav berg så blev det givetvis naturliga intervaller. Dessutom lade jag även in några korta och långa intervaller för att få med snabbheten i träningarna. Man måste ju ta vara på terrängen där borta så självklart blev det även bersgstempo.

Kan varmt rekommendera om man tycker om cykel, berg och fin utsikt att åka till Gran Canaria. Vi bodde på en mysig, familjärt och prisvärd lägenhetshotell (las Gondolas) centralt i Playa del ingles. Det vara nära till havet, bergen och även (kan ni aldrig gissa) en öken.

2013-04-04 19.40.15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s