Hade aldrig trott att det skulle vara så jobbigt att storhandla.

Publicerat: 2 februari, 2013 i Uncategorized

Har pustat ut nu i några timmar efter en grymt jobbig ”träning” och då menar jag inte det intervallpass som jag gjorde på skidorna i förmiddags. Den träning jag istället syftar på är att bära hem matkassar.

Att bära fyra stora och tunga matkassar samt en ryggsäck med mat är inte det lättaste även fast man är stark som jag. 😉 Först var jag tvungen att bära dessa till busshållsplatsen, vilket kanske tog tio minuter för mig på den 500 m korta sträckan. Sen skulle man försöka få plats in en fullsmockad buss, vilket inte var det lättaste. Efter att sen ha gått i ytterliga en kvart (som vanligtvis tar fem min att gå), och oroat sig för att påsarna skulle gå sönder så var jag äntligen hemma. Jag tror att jag (eller rättare sagt mina axlar och armar) aldrig har varit så glad att få komma till min lägenhet.

Hade planerat att köra lite styrka nu men vet tusan om jag orkar. Har istället fastnat framför teven och melodifestivalen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s