Seedningstävling

Publicerat: 20 januari, 2013 i Uncategorized

Jag äter och äter men blir trots det inte riktigt mätt. Men det är inte så konstigt om man tänker på att jag har tävlat 4*1 mil längdskidor och har därmed gjort av med en hel del energi/kalorier.

Eftersom jag och min familj har bestämt oss att köra Vasaloppet så tänkte vi att det kunde vara bra att köra lite tävlingar innan för att få en bättre startled. Därför blev det idag ett seedningslopp i Storvreta.

Det blev lite jobbigt, då jag blev fälld på starten och kom redan där långt efter täten. Fick sen jobba upp mig och slutade tillslut på en andra plats i D21. Eftersom jag aldrig förut har åkt så här lång och att det dessutom var ca 2 år sedan jag senast tävlade längdskidor så är jag skaplig nöjd med min prestation. En annan som körde starkt idag var pappa. Han kom 19s före mig så man kan säga att jag blev impad av honom. Första milen tog det för pappa bara 32 min men när det var 2 mil kvar tog dock krafterna slut och åkte in i mål på tiden 2 h 33 min 31s.

 

kommentarer
  1. sebastian skriver:

    Lycka till på Vasan då!
    /oliver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s