Träning i ottan

Publicerat: 13 januari, 2013 i Uncategorized

Idag halv sju börjar min radioklocka att ringa. På en söndagsmorgon!! Är det inte då man brukar ha en extra lång sovmorgon med extra god frukost? Jag måste ju vara riktig dum som går upp så här tidigt…

Men vad gör man inte för att få åka skidor på en ny bana och med trevlig sällskap. Därför kravlar jag mig upp ur sängen, byter om till flera lager med skidkläder (-11 grader) och börjar göra i ordning min vanliga gröttallrik med äppelmos och kanel. 

Det visade sig vara helt sagolika spår där borta i Ågesta (i klass med dem som finns i Högbo). Går inte att jämföra med spåren i Rudan, dvs där jag har åkte den senaste veckan. Efter två timmar hann jag och Dan åka tre varv på en 8,2 km lång sträcka som gick på en kuperad golfbana. Det var helt klart värt att gå upp så tidigt som jag gjorde och det blev en fantastisk bra start på dagen!

Nu är det plugg som gäller och i eftermiddag blir det intervaller på testcykeln.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s