Lätt men jobbigt.

Publicerat: 12 december, 2012 i Uncategorized

Jag tog i så att jag var nära på att spy.

Efter en tröttsam dag, gjorde jag idag mitt andra intervallpass efter febern. Det blev tre set på 15/15s *8st. Det bästa med denna träning är att den är effektiv och att man blir klar på en kort tid. Dessutom hinner man inte tänka hur jobbiga dessa intervaller är förrän man är färdig med dem.

Efter att knappt ha orkat cykla ner/av, lade jag men raklång på golvet av trötthet. Huvudet snurrade och jag mådde illa. Det var tur att jag hade en skattgömma med godis så att jag snabbt kunde höja blodsockernivån. Efter några dumlekolor var jag nästan som normal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s