tågkrångel

Publicerat: 29 oktober, 2012 i Uncategorized

Oj vilken speciell dag. Gick upp tidigt i morse, redan vid halv fem, för att hinna med upptåget från Gävle till Stockholm. Dagen började åtminstone tidigt och förvånansvärd bra men sen började det strula.

Tyvärr hade det tidigare idag skett en olycka på spåret, vilket gjorde att det var stopp på norrgående tågtrafik. De ersättningsbussar som skulle gå var som bortblåst. Tillslut lyckades jag ändå ta mig till gymmet i tid.
När jag sedan ska hem är tågen försenade, vilket jag faktiskt hade räknat med. Dock när jag trodde att mitt tåg hade kommit så lyckades jag sätta mig på fel tåg, kanske pga trötthet. När jag väl upptäcker misstaget,hade jag hamnat enda till Huddinge, vilket är åt lite fel håll. Fick därefter stå ute i 3 grader ruskväder tills bussen som skulle ta mig hem kom. Jag var inte alls bitter, inte ens för fem öre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s