En riktig äventur

Publicerat: 22 oktober, 2012 i Uncategorized

Jag var lite trött i dag på gymmet efter gårdagens äventyrliga träningspass.

Jag och min cykelkompis Christoffer tog bussen till Nynäshamn på söndagsmorgonen och cyklade sedan Sörmlandsleden till Haninge. Vi hade ett skapligt bra väder men däremot var leden blöt och lerig efter alla dagars regnande. Förutom detta så var spåren emellanåt väldigt tekniskt med klipphällar, hala rötter och stenar,vilket gjorde att cykelturen blev som en lång och rolig hinderbana. Ena stunden gick det jättebra att cykla medan man i andra stunden var tvungen att gå med cykeln, för att över huvudtaget komma fram.

Den beräknade tiden var 3-4 timmar men det visade sig nästan ta det dubbla, så efter 6 h kunde jag trött men glad komma hem och dricka min varma kopp choklad.

Jag måste bara tillägga att Christoffer gjorde en bragd. Förutom att cykla denna långa sträcka så hade han även tävlat orientering i Finland på lördagen och bara sovit i 2 h på båten innan cykelpasset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s