mörkerträning

Publicerat: 5 oktober, 2012 i Uncategorized

Dagarna blir allt kortare och skymningen kommer snabbare men självklart vill man ändå ut i naturen, träna och få frisk luft efter en lång och stillasittande dag i skolan.

Därför stack jag tidigare idag ut på en löparrunda. Det var då ljust ute men efter ett tag märkte jag att det började bli mörkt. Det jobbiga då var att jag var mitt ute i skogen på en lerig och rotig stig, som blev alltmer otydlig. Det är bra att jag inte mörkrädd och turligt nog kom jag hem utan några vrickade fötter.

Imorgon är det 25-manna som gäller. För ni som inte vet så är det en stor orienterings-staffet där 25 personer deltar i varje lag. Själv är jag lite nervig, eftersom det var mer än två år sedan som jag senaste orienterade.

kommentarer
 1. oliver skriver:

  Men nu har du en bra lampa även om du inte kan dammsuga din lägenhet med den!!!
  Varsågod alla andra o försök förstå denna mening! Eller hur Emy?! Hahaha!
  Iaf tack för i lördags!
  Bra kört! Den var en tuffare bana än vi trodde!
  Vi syns på rogaining om inte tidigare runt Rudan!?!?

  Ha det kanon så länge/oliver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s