Styrketest

Publicerat: 25 september, 2012 i Uncategorized

Yes, nu kan jag äntligen lyfta min egen vikt på knäböj! Blev faktiskt paff när jag klarade de 55 kilorna men det är roligt att se att träningen ger resultat. Jag klarade också av att göra 7 chins, vilket var bra med tanke på att jag bara kunde göra en på styrketestet för ett år sedan. Andra saker som testades var explosivitet i olika hopp men även explosivitet på cykel.

Det bästa med dessa test är att jag nu har värden att utgå ifrån. Sen kan jag om några veckor/månader se om styrke- och uppbyggnadsträningen har givit resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s