Uppbyggnadsträningen har börjat!

Publicerat: 23 september, 2012 i Uncategorized

Sprang igår intervallträning och spänst med Angelica Edwardsson. Det var ett tag sen som jag senast gjorde grodhopp och andra tuffa spänstövningar, så det är inte alls konstigt att jag idag har börjat fått träningsvärk i ben och rygg.

Frågan är då inte om ska jag få träningsverk imorgon. Frågan är istället om jag ens ska klara av att stiga upp ur sängen??

Idag körde jag även hårt med rullskidor i 130min med tunga hjul! Snacka om jobbigt för mage, rygg och armar. Har aldrig förut kört så långt och länge med rullskidor. Inte för att vara för pessimistiskt men jag kommer verkligen få det tufft imorgon; tränings verk i ben, bak, mage, rygg, axlar och arma, ja rent utsagt i hela kroppen. Däremot kommer jag efter lite vila, få betydligt starkare muskler. Hoppas bara att kroppen känner sig pigg på tisdag, eftersom jag då ska köra ett styrketest.

Tänkte senare idag rulla lite på testcykeln för att få bort lite slaggprodukter. Det bästa med testcyklen är att jag kan ställa den framför teven och samtidigt se på något bra program, hehe.

kommentarer
 1. oliver skriver:

  Tisdagar kl. 18:30 från Åbyplan i Västerhaninge!
  Oavsätt väder o årstid! Fast nu på hösten & vintern en bra pannlampa ett måste!
  Har precis köpt en hos xxl! 499kr för en 900lummen stark lampa, helt ok!
  Vi syns då, ha det fint så länge!
  /oliver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s