Tävling eller uppbyggnad?

Publicerat: 16 september, 2012 i Uncategorized

Vilken härlig dag det är idag. Jag är lagom trött i kroppen efter gårdagens långloppstävling och dessutom skiner solen och det verkar inte blåsa allt för mycket. Sitter dock inomhus och försöker komma igång med plugget men det går lite trögt. Kanske borde man sticka ut och köra ett cykelpass för att rensa tankarna. Ska iaf senare springa till gymmet och köra styrka.

Det var en rolig tävling igår med varierande terräng. Jag kände mig stark från start till mål, vilket är en härlig känsla. Var ändå lite orolig att Angelica skulle komma ikapp mig när jag fick pyspunka på framhjulet och därmed inte kunde ta i som jag ville. Hur som helst höll det till mål och jag vann väldigt överlägset, speciellt när jag sedan fick veta att Angelica hade brutit efter andra varvet.

Det är skönt att sluta säsongen på topp och nu ser jag fram emot nästa cykelsäsong. Lite sanningsärligt är jag sugen på att köra långlopps-VM nu i oktober men tror ändå att det bästa för mig långsiktigt är att nu börja träna med uppbyggnad inför nästa år.

kommentarer
 1. oliver skriver:

  GRATTIS TILL EN JÄTTE FIN O STARK SÄSONG 😉

  • Emmy Thelberg skriver:

   Tack så jättemycket! Nu ser jag verkligen fram emot nästa säsong.
   Senast vi sågs pratade du om de gemensamma träningarna där ni samlas i Västerhaninge. Jag ska försöka se om jag hittar någon dag som skulle pass. Så vi kanske syns ute i skogen någon dag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s