Viloperiod med frukt och åter frukt

Publicerat: 7 september, 2012 i Uncategorized

Äntligen får jag äta något annat än frukt och nu kan jag också börja träna mer igen.

Eftersom jag inte hade några tävlingar inplanerade efter Finnmarksturen, så tog jag två veckors välbehövlig uppehåll från intensiv träning.

Jag har varit lite nyfiken på detox och tyckte därför att det var ett ypperligt tillfälle att nu testa. Därför har jag de senaste fem dagarna kört stenhårt på fruktfasta. Detta innebär att det ända jag har ätit har varit frukt, bär och lite sallad (givetvis har jag även druckit mängder med vatten).

Det är otroligt hur lätt kroppen vänjer sig med lite födointag. Normalt brukar jag var en sådan där människa som blir fruktansvärd jobbig och irriterad när man är hungrig men konstigt nog har det varit ganska lugnt. Visserligen kan det bero på att jag har skärpt till mig när jag har varit i skolan och i lägenheten har jag inte haft någon annan än mig själv att bli irriterad på, hehe.

Hur som helst slutade fastan igår (jippi!!) och idag har jag cyklat två timmar och lagt in några stegringsintervaller för att väcka kroppen. Det är nämligen så att jag är anmäld till Hammarby Hill xc nästa helg så jag måste lägga på ett kol på träningen. Sen är det uppbyggnadsträning som gäller för hela slanten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s