Det har hänt mycket

Publicerat: 26 augusti, 2012 i Uncategorized

Nu har jag inte skrivit på ett tag, det har helt enkelt varit mycket, har bla haft en viktig tenta i torsdags (som faktiskt kändes riktigt bra). Men nu har jag äntligen semester i si sådär en vecka och det är verkligen otroligt skönt.

Det har som sagt hänt mycket sen jag senast skrev. Har även tagit en bronsmedlj på SM i marathon. Det var nog första gången som jag har varit nöjd med en tredjeplats men med tanke på hur struligt jag hade det under racet så kan jag inte vara något annat än nöjd med själva prestation.
De största missarna var att jag körde fel en gång, och vid ett ställe där man skulle åka på skrå, åkte jag istället helt åt fanders (kedjan strulade sedan i vad som kändes som en evighet). Följden blev att jag låg fyra med flera minuter upp till Kajsa Snihs och tredjeplatsen. Man kan då säga att jag hade gett upp och var förbaskat less på cykel… Men helt plötsligt händer det. Jag får höra att jag bara har 50s upp till Kajsa och jag får energi från ingenstans. Ganska snart kör jag ikapp och ifrån henne och efter några km då man bara har en backe kvar innan mål, får jag även syn på Jennie Sternehag. Eftersom jag vet att hon är en bra spurtare, tog jag i allt för att vara före henne uppför backen och försökte även cykla ifrån henne utför. Dessvärre var hon som en igel och kunde passera målet före mig.

Igår cyklade jag världens största cykeltävling, dvs Birkeinerrittet. Jag blev inte helt nöjd med min placering. Jag orkade inte hänga med täten den första långa backen/berget och om jag ska skylla på något så var det att jag var väldig klantig och inte var tillräcklig uppvärmd. Jag kände mig dock stark under resten av tävlingen men då var det alldeles för sent. Tillslut kom jag in på en 11:e plats i damer elit och i U25 kom jag tvåa. 

Påvägen hem igår bästämde jag mig även för att köra Finnmarksturen. Så det var bara att gå upp tidigt idag ockå och åka till Ludvika. Mina ben kändes förvånadsvärd starka och jag kände att jag kunde trycka på. Ann var överlägsen idag medan Jennie och jag var som en jojjo. Ena stunden var hon före och i andra stunden var det jag som var före henne. När vi sedan närmade oss mål, får Jennie strul med kedjan, vilket var tur för mig och jag kunde trampa i mål på en andra plats. Denna andra plats innebar också att jag kunde säkra segern i långloppscupen! 😀

kommentarer
 1. jeppman88 skriver:

  Grattis:)

 2. Levon skriver:

  Grym du är Emmy, bättre än va ja kunde föreställa mig 😉 keep it up!

 3. oliver skriver:

  Grymt!
  /oliver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s