Hård träning

Publicerat: 16 augusti, 2012 i Uncategorized

Shit vad mina stackars ben är grymt trötta. 🙂

Igår körde jag bl.a. stavgång/löpning med skidklubben uppför kungsberget (slalombacke). Att gå uppför är jobbigare än vad man kan tro och att springa, det ska vi inte ens tala om hur jobbigt det är.

Man sover iaf väldigt gott på natten efter ett sådant pass. Därför var jag utvilad och pigg inför dagens intervallträning på landsvägscykeln. Efter att ha värmt upp i en kvart så började jag med 5km utgångsfart/tempo. Därefter blev det 8 intervaller på 2/1 min och så avslutare jag med ca 5 korta ryck. Det var länge sen jag tog i så här mycket på ett träningspass. Jag låtsades att jag hade norskorna från cykelvasan framför mig. Den här gången vägrade jag att släppa deras rulle och på slutet av intervallerna tog jag i allt för att spurta ifrån dem. Det var som sagt riktigt jobbigt, men sådana här pass är bra för psyket.

Nu ska jag ta det lugnt i två dagar, för att låta kroppen återupphämta sig inför maraton-SM som går på söndag i Hässleholm.

kommentarer
  1. Joakim skriver:

    Lycka till på SM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s