Tuff dag på jobbet

Publicerat: 11 augusti, 2012 i Uncategorized

Jag kom sexa idag på Cykelvasan och det tog drygt 3 h och 3 min för mig att cykla den 95 km långa banan. Jag kände mig stark stora delar av loppet och jag tog i allt men tyvärr räckte det inte till någon höjdarplacering. Jag får helt enkelt träna mer och bättre inför nästa års race.

Nästa tävling blir långlopps-SM i Hässleholm. Den går nästa vecka så det är bara att ladda om och förbereda sig inför den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s