Maskinkrångel och en stor besvikelse

Publicerat: 30 juli, 2012 i Uncategorized

Jag är riktig besviken från gårdagens tredje plats. Jag tycker att jag borde ha orkat hänga med Jennie Stenerhag men dessvärre gjorde jag det inte. Låg klar två under nästan hela loppet men när det var drygt 1,5 mil kvar till mål så lossnade min sadel.

Jag trodde då det värsta; att jag var tvungen att bryta, men jag lyckades samla ihop alla delar och kunde efter flera minuter av krångel skruva fast sadeln igen. Någon gång under denna tid hann Ann Berglund passera mig.

Som man brukar säga; det är bara att bryta ner och komma tillbaks igen.

Imorgon åker jag och familjen till London, för att turista och självklart också heja fram Emma och de andra tjejerna när de kör OS i tempo. Det blir då ett perfekt tillfälle att vila från träningen få ännu mer inspiration och motivation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s