Otur på xco men laddar inför sprinten

Publicerat: 24 juli, 2012 i Uncategorized

Det är härligt väder här i Götet, solen skiner och vi har hittills inte fått en enda regndroppe. Trots det, sitter jag inomhus, för jag måste passa på att plugga när jag har uppehåll från SM-tävlingarna.

För två dagar sedan cyklade jag SM i xco. Jag fick en bra start och låg på en fjärde plats men när jag kom till en svår brant, vred jag styret för mycket och den snurrade runt och fastnade. Eftersom jag inte fick loss den, var jag tvungen att springa flera hundra meter med cykeln på axeln. (har nu kraftig träningsverk i högra axeln)  När jag väl kom till servicestället så låg jag nästan sist av alla. Man kan redan då säga att loppet var förstört för min del. Bestämde mig ändå för att fortsätta att cykla, för träningens skull. Dessvärre är det svårt att ta i när man inte ligger där framme och tampas men jag försökte ändå att köra mitt race.

Självklart som att det inte skulle räcka med strulet jag hade på första varvet, så fortsatte oturen. På det allra sista varvet gick även kedjan av och det var bara för mig att kliva av cykeln och fortsätta att springa.

Om man ska se något positivt i det hela så fick jag en bra löpträning. Dessutom kände jag att formen börjar komma tillbaka.

Ska senare idag ut och träna på morgondagens sprintbana. Det ska bli roligt att se hur banan kommer att vara men jag hoppas verkligen att den inte blir lika teknisk som söndagens xco.

kommentarer
  1. Emmy Thelberg skriver:

    Tack! Det ska bli spännande imorgon, har aldrig kört XCE förut.
    Haha tycker att facebook och blogg räcker 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s