9 dagar kvar…

Publicerat: 13 juli, 2012 i Uncategorized

Har nu vilat helt från cykel i fyra dagar och det har faktiskt varit skönt.

I tisdag åkte jag tillsammans med Malin och min kompis Erika till Stockholm, för att se på allsång på Skansen. Jag hade då tur att även få en tid hos min kinosolog (via Sport Campus Sweden). Han rättade då till min höft, rygg och mjukdelar, genom att bl.a. trycka på ömma punkter och ge akupunktur. Jag har haft känningar till och från i höften ett tag så det kändes bra att jag fick komma till honom.

Jag var (som ni kanske förstod från tidigare inlägg) ganska orolig efter det kassa resultatet på Mörksuggejakten. Efteråt tog jag mig en riktig funderare och kom fram till att det är främst vila som jag behöver ha. Jag pratade även med Ronnie Löf (som har gett mig en hel del tips under denna säsong) om vad han skulle ha gjort i mina kläder och gjorde i och med det en träningsupplägg inför SM.

Meningen med att vila i fyra dagar var att kroppen skulle få en chans att återupphämta sig från alla långlopp som jag har kört. Jag kommer att köra tre intervallträningar innan nästa helg. Dessa ska inte slita ut mig utan, istället ska de väcka kroppen till liv och bena ska få upp en hög hastighet. De övriga passen kommer att vara väldigt lugna och inte alls särskilt långa. Jag ska åka i en sådan hastighet att man känner att man vill ”sprätta till”, för att det går för långsamt. Detta för att kroppen ska få den rätta vilan och att jag ska bli så sugen som möjligt på att få tävla.

kommentarer
 1. oliver skriver:

  Hej starka tjejen!
  Den 19:e på torsdag morgon kl. 8 ute i Lida!
  Vi kör Lida loop i en lugnare tempo(för din fart)!
  Kom om du vill ha en fin pass!
  Mvh/oliver
  Ps: Om du vill nå mig kan du göra det på 073-2671054

 2. Emmy Thelberg skriver:

  Hej Oliver! Vad snäll ni är. Jag är faktiskt hemma hos mina föräldrar i Valbo, så det är lite lång för mig att åka till Lida. Jag hänger gärna med någon gång under hösten då jag är tillbaks i Stockholm. Jag sparar ditt nr nu på en gång! 🙂

  • oliver skriver:

   Okidok…haha det är bara 20 mil… men vi hörs senare då!
   Ha det kanon under sommaren! Syns på nån tävling kanske!
   Hejjar på dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s