Familjen stack till Härnösand och lämnade kvar mig i Valbo.

Publicerat: 5 juli, 2012 i Uncategorized

Familjen har åkt till Härnösand för att hjälpa till på veteran SM som går nu i helgen. Jag hade gärna velat följa med men det skulle troligtvis bli för mycket för mig om jag ska åka dit och sedan tävla långlopp på söndag. Därför blev det så att jag istället stannar kvar i Valbo.

Det är ganska ensamt att vara själv hemma och eftersom jag är ledig från träning imorgon så tänkte jag passa på att träffa mormor (som har varit krasslig ett tag) och morfar. Man kanske även ska passa på att bjuda hem några kompisar då jag har hela huset för mig själv, he he. 😉

kommentarer
  1. Erik Öhman skriver:

    Lycka till i Mörksuggejakten på söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s