Trötta ben ska bli pigga

Publicerat: 2 juli, 2012 i Uncategorized

Har tidigare idag varit ute och cyklat i snigelfart i tre timmar för att få ur all slaggprodukter från bena efter gårdagen. Det blev en skön sväng på delar av Gästrikeleden och lite mtb-stigar i Högbo.

Jag tog mig till och med tid för att stanna och ta lite foton från rundan med hjälp av mobilen.

Konstigt nog blev det nästan bara bilder på vatten.

Kroppen och knoppen känns nu mycket fräschare så jag tänkte passa på att blicka tillbaks på gårdagens deltävling i långloppscupen.

Det måste ha regnat en hel del där nere i Eksjö, eftersom banan var rätt och slätt en lervälling. Den 78 km långa banan tog för mig dryga 3 h och 15 min att köra, vilket bara bevisar att det inte var en lättåkt bana som det annars skulle kunna ha varit.

Mina ben var inte de bästa och det kändes riktigt tungt under nästan hela loppet. Däremot kände jag mig stark i spurterna vid spurtpriserna som jag också vann.

Jag och Angelica låg och krigade under större delen av loppet men ingen kunde skaka av den andra. Tillslut hjälptes vi åt att växeldra för att behålla luckan från Ann. När det var ca 2 km kvar råkade Angelica välja fel vägval och jag fick en lucka som jag höll till mål. Jag vann tillslut med 25 sekunder. 🙂

Imorgon blir det gym och simning. På onsdag är det tänkt att bli lite backintervaller och sen är det bara lugna pass som gäller inför Mörksuggejakten på Söndag. Förhoppningsvis kommer jag att känna mig starkare då och sedan komma i form inför mtb-SM den 22 juli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s